Online marketing

LCS Agency is een data gedreven marketingbureau. Wij maken gebruik van bestaande gegevens om potentiële klanten te prikkelen. Dit doen wij onder meer via data gedreven display campagnes, geofencing, facebook-ads en het tonen van retargeting banners op diverse premium websites.

Zo gaan wij te werk

Strategie (BIC)

Adverteren doe je beter met meer informatie. Daarom dat we ook kijken naar campagnes uit het verleden, inspelen op de huidige trends en gegevens uit verschillende dataleveranciers putten. Door die info te combineren met ons unieke BIC-model begeleiden we de gewenste doelgroep door het koop- of aanmeldproces.

Iedereen is te bereiken

Social Media

Organisch en betaald. Wij laten posts en advertenties elkaar versterken. Op Facebook, LinkedIn, Instagram en Pinterest. Wij bepalen op welke kanalen jouw potentiële klanten het meest actief zijn en omhelzen ze daar volledig. 

Focus op specifieke locaties

Geofencing

Rond een fysieke locatie naar keuze plaatsen we een digitaal hek. Binnen dat gebied worden de mobiele apparaten geïdentificeerd. Nadien worden uitingen van onze klanten op die apparaten getoond. Zo komt de boodschap precies bij de gewenste doelgroep. Zeer effectief tijdens bijvoorbeeld beurzen, congressen of evenementen.

Meer dan zoeken

Google Ads

Google maakt het mogelijk om iedereen die een specifieke zoekterm intikt, meteen een relevante advertentie te tonen. Wij zorgen er niet alleen voor dat er meer bezoek naar de website komt, maar streven ernaar om deze bezoeker ook echt tot klant te maken.