Social Media

Wees waar je klanten zijn. Dankzij onze geavanceerde targeting tonen we je advertenties enkel aan mensen die het beste aansluiten bij jouw doelgroep. Zo houden we de kosten lager en de resultaten hoger.

Oog icon

Zo gaan we het doen

De opwarmfase

Social media kanalen zetten we vooral in voor fase 1 van ons BIC-model. Deze kanalen zijn het meest voordelig om merklading mee te creëren, oftewel “op te warmen”. Mensen die het meeste interesse in de advertenties tonen komen automatisch in een aparte doelgroep terecht, welke we daarna weer bereiken via bijvoorbeeld Google Ads of display marketing.

Verschijn in de feed

Facebook & Instagram

Dagelijks worden beide netwerken in totaal zo’n 9.5 miljoen keer (in Nederland) bezocht. Een perfecte spot om de eerste kennismaking met je gewenste doelgroep te realiseren. Je advertenties kun je op deze netwerken al heel nauwkeurig richten op basis van interesses, hobby’s, gedrag en vergelijkbare gebruikers.

Facebook en Instagram icon
Linkedin Icon

B2B of B2C?

LinkedIn

LinkedIn is al lang niet meer alleen een online cv. Wij geloven dat ieder netwerk zijn eigen krachten bezit en LinkedIn is perfect om B2B producten of diensten te adverteren. Maar ook voor een B2C aanbod in het hogere segment kan LinkedIn goed werken. Bereik makkelijk bedrijfseigenaren, groot aandeelhouders en investeerders.

Inspiratie opdoen

Pinterest

Pinterest wordt massaal gebruikt om inspiratie op te doen op het gebied van kleding, eten, vakantiebestemmingen en nog veel meer. Dit netwerk is de juiste keuze wanneer je product of dienst een esthetische uitstraling heeft. Het draait allemaal om de afbeeldingen op Pinterest.

Pinterest Icon