Over ons

Sinds 2017 ondersteunt ons team al tientallen verschillende bedrijven in hun online marketing. Ieder teamlid heeft zijn eigen expertise en kun je alles vragen over zijn kennisgebied. Laten we praten!

1. Luistersessie

Wij weten alles over online marketing, maar jij weet alles over jouw product of dienst. Wat maakt jouw aanbod uniek? Wie wil je bereiken? Heb je misschien al eerder campagnes gedraaid? Deze informatie nemen we mee naar de volgende stap.

2. Opzet en uitvoering

Vervolgens maken we een plan waar wij en jij volledig achterstaan. We geven je een idee van de verwachte resultaten, welke kanalen we gaan inzetten (en waarom) en op welke plekken al direct terrein valt te winnen. We kijken naar het gehele plaatje.

3. Resultaten en optimalisatie

We houden je te allen tijde betrokken bij het proces. Tijdens campagnes houden we de prestaties goed in de gaten om zo waar mogelijk te optimaliseren en achteraf bespreken we samen de resultaten om zo tot een nieuw vervolgplan te komen.

Aangenaam kennis te maken

Waarom wij wél resultaat boeken

Ons team bestaat stuk voor stuk uit sterke spelers die allemaal doen waar ze goed in zijn. De één is een strategische topper, terwijl de ander uitingen vormgeeft die emoties losmaken bij de gekozen doelgroep.

Met een gecombineerde ervaring van zo’n 20 jaar in (online) marketing, grafisch design, klantgedrag en projectmanagement ben je bij LCS Agency altijd aan het juiste adres. We hebben alles in huis om een succesvolle campagne op te zetten, te monitoren en waar mogelijk te verbeteren.|

Als écht Rotterdams bedrijf met een Rotterdamse mindset houden wij vast aan onze slogan: “Make it happen”. Wij staan klaar om onze samenwerking te beginnen, jij ook?

Interesse in ons werk?

We horen graag waar we je mee kunnen helpen. Stuur ons een mailtje en wij sturen je binnen 1 tot 2 werkdagen een zo’n fantastisch mogelijk antwoord. Dat is niet overdreven, dat is de waarheid.